Home

Årets festival

News

Kontakt

Historikk

Samarbeidspartnere og støttespillere

Linker


 

 

 

 

Alle veier fører til Ørland
rutetider m.m.
(how to travel to Ørland)

Se fra tidligere festivaler:
:: 2002 :: 2003 ::
2004 :: 2005 :: 2006 :: 2007 :: 2008 :: 2009 :: 2010 :: 2011"Aquadream - 8" lito, Lena Akopian

6.7. - 9.7. 2006
Nok en mangfoldig Brekstad Kulturfestival gikk av stabelen 6. - 9. juli med mange flotte arrangementer.
På BrekstadJazzen ble det holdt en fantastisk ” Power Fiddle Night” med Los Romanos og Ola Kvernberg Trio. Det var også jazzkonserter med Aage Lade Trio og Jon Blunds Heart Attack.
Lunsjkonserter ble holdt i tradisjonens tro på Ørland Kysthotell med bla Heidi og de Små Grå (som også hadde konsert på Hjørnet), Amper Band og kakekonsert med Trondheims Bassistene med Rolf Hoff Baltzersen i spissen. Kirkekonsert med kammermusikk og kirkespillet ”Må korsets tre slå rot” fant sted i Ørland Kirke.

En kontrast til de forrige aktivitetene som er nevnt var konserten ” Ungjentenes Aften” på Barrock med jentebandene Lamia og Hjørdis Gössting.
BrekStock 2006 ble arr. ved Norsk Rock Kafè med Brita Hansen Band, Missing Links, Triple Treat og Sleaze på programmet.

Kunstutstillingen bestod av flere kunstnere og aktiviteter. Hovedutstillere var kunstprofessor Anita Meldere fra Riga i Latvia og Lena Akopian. I tillegg til de to hovedutstillerne var det et uvanlig kunstsamarbeid mellom flere andre kunstnere. Det var et uvanlig kunstprosjekt der kunstnerne møttes i en todagers workshop like før festivalen og laget kunstverk sammen som ble deres bidrag til festivalutstillinga,- ”Art Surprise” bestod av: Bente k. Aarskog, May Lise Hoel, Aud Lilleengen, Toril G. Oksvold, Alf Toftner og Kjersti Stokke.

Det var også Barneteater forestilling med ”Ikke Bare Rør” , åpnings konsert og det hele sluttet av med en Festkonsert i Yrjarshall med Brekstad Symphonic Band.Lamia


"The Beginning" Anita meldere


Kirkekonsert med kammermusikk og kirkespillet
”Må korsets tre slå rot” fant sted i Ørland Kirke.


Kakekonsert med Trondheims Bassistene + 1 te...

t oppdatert 11.06.05

© Brekstad Kulturfestival 2010